Wie zijn wij?

Praecellenti is een Stichting zonder winstoogmerk opgericht door partijen die werkzaam zijn op het gebied van IT (netwerk)infrastructuren.

Deze partijen signaleerden een teruglopende professionaliteit in de branche, terwijl de goede werking van infrastructuren steeds crucialer is voor de continuïteit van hun organisaties en Nederland als geheel. Excellente, duurzaam inzetbare professionals zijn een voorwaarde voor de goede werking van infrastructuren nu en in de toekomst. Praecellenti draagt bij aan deze duurzame inzetbaarheid door het ontwikkelen van deze professionals.

Praecellenti
Onze ambitie

Het realiseren van duurzame inzetbaarheid van professionals actief in de infrastructuur, samen met organisaties die een verantwoordelijkheid dragen voor de vitale infrastructuur van Nederland

Dát is onze ambitie. Onze ambitie hebben we afgelopen jaren vormgegeven door de ontwikkeling van een groot aantal professionals.

Bekijk document toelichting ambitie

Cijfers en feiten 2022-2023
Opleidingsdagen
Trainingen en opleidingen 640
Deelnemers leeromgeving 22
Scans en ontwikkelplannen 85
Begeleiding en coaching 15
Onze mensen

Wij vinden dat jouw leermeesters experts moeten zijn in hun vakgebied. Daarop selecteren wij de experts die jou begeleiden.

Of het nu gaat om technische kennis of persoonlijke vaardigheden, je zoekt een leermeester met ruime kennis en veel praktijkervaring. Uit eigen ervaring kunnen al deze experts hun kennis met jou delen.

Door onze nauwe banden met Routz hebben wij toegang tot de expertise van 300+ infrastructuur professionals. Wij zetten geselecteerde professionals in om jou te ondersteunen tijdens je ontwikkelreis. Van hen mag je  actuele kennis van het vakgebied verwachten en de toepassingsmogelijkheden hiervan in de praktijk.

Onze zeer ervaren leermeesters op persoonlijke ontwikkeling helpen jou je vaardigheden en skills op dit vlak te ontwikkelen. Dat veel van onze leermeesters loyaal zijn aan Praecellenti en langjarig werken voor onze Stichting maakt dat er altijd wel iemand is die kennis en ervaring heeft met jouw specifieke uitdagingen.

220+
Deelnemers activiteiten
8,7
Tevredenheid deelnemers
100+
Behaalde certificaten
1-8 jr
Duur ontwikkeltraject
“Praecellenti sluit uitstekend aan bij de belevingswereld van de infrastructuur specialisten en levert maatwerk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.”
Trainer
Trainer
“De stof wordt door de ervaren trainers goed overgebracht en ze zijn prettig om naar te luisteren.”
Deelnemer
Deelnemer
“De 9+ opleidingen geven nieuwe inzichten en handvatten waardoor ik mijn softskills verder kan ontwikkelen.”
Deelnemer
Deelnemer
“In een prettige en veilige setting wordt vooral geleerd door te doen. Ook word je op een leuke wijze geprikkeld om elkaar feedback te geven.”
Deelnemer
Deelnemer
“Door het uitgebreide opleidingsprogramma word je een completer persoon wat veel waarde toevoegt voor zowel de klant als jezelf.”
Deelnemer
Deelnemer
“De trainingen en opleidingen dagen je uit om jezelf te leren kennen.”
Deelnemer
Deelnemer
“Er is een programma ontstaan waarmee de hardskills en softskills van professionals écht ontwikkeld worden voor de praktijk van alle dag.”
Trainer
Trainer
“Ik heb collega’s beter leren kennen tijdens opleidingen doordat iedereen zich open en kwetsbaar opstelt.”
Deelnemer
Deelnemer
“Praecellenti creëert een leeromgeving die motiveert om door te blijven groeien en het leren van en met elkaar versterkt.”
Deelnemer
Deelnemer
“De handvatten die werden aangereikt, heb ik direct toe kunnen passen. De ervaren trainer wist de groep goed te motiveren.”
Deelnemer
Deelnemer