Reviews

Praecellenti heeft ervaren trainers die de stof goed kunnen overbrengen en prettig zijn om naar te luisteren.

De 9+ opleidingen geven nieuwe inzichten en handvatten, waardoor ik mijn soft skills verder kan ontwikkelen.

In een prettige en veilige setting wordt vooral geleerd door te doen. Daarnaast word je op een leuke wijze geprikkeld om elkaar feedback te geven.

De handvatten die werden aangereikt, heb ik direct kunnen toepassen. De ervaren trainer wist de groep goed te motiveren.

Het fijne aan Praecellenti is dat er naast technische trainingen ook veel opleidingen zijn voor persoonlijke ontwikkeling.

Door het uitgebreide opleidingsprogramma word je een completer persoon, wat veel waarde toevoegt voor zowel de klant als voor jezelf.

De kracht van Praecellenti is dat je meer leert dan alleen de professionele onderwerpen.

De trainingen en opleidingen dagen je uit om jezelf te leren kennen.

Zowel vakinhoudelijk als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling levert Praecellenti opleidingen die mij in staat stellen om dagelijks een zo optimaal mogelijk resultaat voor mijn opdrachtgever te behalen.

Praecellenti heeft een unieke aanpak voor de technische en consultatieve ontwikkeling van cursisten.

De aanpak van Praecellenti is goed gestructureerd, met vele jaren praktijkervaring doordacht en als totaalpakket in elkaar gezet is.

Praecellenti redeneert vanuit de ambitie, motivatie en kennisniveau van de cursist.

Middels een persoonlijk intakegesprek wordt bepaald welk ontwikkelpad het best past bij de specialist en wat er nodig is om dit pad succesvol te kunnen volgen.

Ambities van cursisten en mogelijkheden voor cursisten worden op realisme getoetst.

Het opleidingstraject wordt actief gemonitord middels begeleiding van een senior specialist en het vaststellen van duidelijke ontwikkeldoelen.

De aandacht en transparantie tijdens het opleidingstraject heb ik als opdrachtgever als zeer prettig ervaren.

Om je persoonlijke skills te verbeteren is het professional traject van Praecellenti zeer de moeite waard.

De opleidingen zijn leerzaam, openen je ogen en geven een andere kijk op situaties in zowel je zakelijke als privéleven.

Ik heb collega’s beter leren kennen tijdens Praecellenti opleidingen doordat iedereen zich open en kwetsbaar opstelt.

Door de opleidingen van Praecellenti ben ik beter in staat om de behoefte achter de vraag van opdrachtgevers te begrijpen. Dit draagt bij aan een verbeterde samenwerking.

Praecellenti heeft een grote bijdrage geleverd aan het ontdekken van mijn eigen kwaliteiten en verbeterpunten.

De studiedag op locatie is goed geregeld en je bent vrij om te studeren op een manier wat prettig werkt voor jou.

Praecellenti creëert een leeromgeving die motiveert om door te blijven groeien en het leren van en met elkaar versterkt.

 

De leeromgeving ervaar ik als zeer positief, omdat we in groepsverband op vaste dagen met de juiste begeleiding en goed studiemateriaal kunnen studeren.

Praecellenti trainer

Praecellenti sluit uitstekend aan bij de belevingswereld van netwerkspecialisten en levert individueel maatwerk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Praecellenti trainer

Met het ontwikkelcurriculum dat we binnen Praecellenti hebben neergezet voor netwerkspecialisten, is er een programma ontstaan waarmee zowel de hardskills als softskills van professionals écht ontwikkeld worden voor de praktijk van alle dag.

Praecellenti trainer

Het enthousiasme dat we vanuit deelnemers, maar ook vanuit trainers ervaren voor het curriculum maakt dat we ervan overtuigd zijn dat we hiermee netwerkspecialisten duurzaam inzetbaar kunnen laten zijn voor veel (vitale) organisaties in Nederland.

Contact:  info@praecellenti.nl | CRKBO Geregistreerde Instelling | aansprakelijkheid | privacyverklaring | Klachtenprocedure | Algemene voorwaarden